Terwijl Kiran in Aalst zijn troepen aan het aanmoedigen was, mocht Marnix zijn coach skills gebruiken in Lendele. Bij de U15 won Oscar met gemak zijn 4 kampen bij de – 66 kg (terwijl hij zelf maar 60.5 kg woog) en dus ook zijn eerste goud binnen in 2024. Maar ook Jonas (- 46 kg) voor wie het zijn eerste U15 tornooi was presteerde zeer goed. Jonas zat niet in een poule. Hij was vrijgeloot in de eerste ronde en won zijn twee volgende kampen waardoor hij al zijn eerste finale bij de U15 mocht kampen. Deze finale verloor Jonas maar het zilver was meer dan behoorlijk om de spits af te bijten bij een nieuwe leeftijdscategorie. Bij de U18 verloor Armin (- 66 kg) zijn eerste kamp. En aangezien deze tegenstander vervolgens in de volgende kamp ook verloor waren er geen herkansingen meer mogelijk voor Armin. Balen maar op naar de volgende. Seba (-81 kg) verloor zijn eerste kamp maar knokte zichzelf terug met twee opeenvolgende overwinningen naar de kleine finale en dus de kamp voor de derde plaats. Het vat was echter af en Seba moest zich tevreden stellen met een welverdiende 5 de plaats. Er zat echter meer muziek in. Next time.