Driemaal goud, éénmaal zilver en tweemaal brons!
JC Gent-Drongen is drie Provinciale kampioenen rijker. Bij de U15 kroonde Oscar Van Goethem, Abdul-malik en Ibragim zich tot provinciaal kampioen. Jonas won tweemaal, verloor dan en verloor ook de kamp voor brons in de golden score. Mateo vocht goed maar kon geen kamp winnen. Bij de U18 won Marwan bij zijn eerste deelname aan een judo wedstrijd brons. Umar won zilver. Seba won 1 kamp en dus shiai puntje binnen maar verloor nadien. Armin won 1 kamp, verloor de volgende en kon zich ook in de herkansingen niet meer herpakken. Jammer. Maarten kon zijn eerste kamp niet winnen en had geen herkansingen meer.Bij de U21 moesten Ramil en Ico als eerstejaars U21 hun meerdere herkennen. Bij de dames wonnen Anna en Barbara elk een kamp om dan te verliezen. In de herkansingen moesten de boezemvriendinnen tegen elkaar vechten voor het brons. Hier won Anna van Barbara. Met 6 dus door naar het Vlaams kampioenschap in Zele volgende week.