Lang geleden dat we nog eens met 10 judoka’s hebben deelgenomen aan de shiai. Bij onze bruine gordels werd de hoofdvogel afgeschoten door Mathijs die 3 kampen won bij de -81kg klasse. Ramil won 2 kampen in de -73kg en heeft dus bijna zijn 30 punten om te mogen deelnemen aan examen zwarte gordel. Kentaro won 1 kamp met zijn beruchte Sangaku. Bert kon een gelijkstand uit de wacht slepen maar geen punt. Benoit, Wibbe en Ico konden evenmin scoren en gingen deze maal met lege handen naar huis. Bij de zwarte gordels bracht Louis 1 punt mee naar huis. Kaan won zijn eerste kamp met waza ari. Mocht dus blijven staan maar geen punt. De volgende kamp, was echter zoals de broedermoord tussen Kaïn en Abel want Kaan moest tegen onze Peter vechten. Een zeer gelijk gevecht waarbij uiteindelijk Kaan won. Jan kwam wat kracht te kort in de -90 en kon geen punt scoren. Maar mooi judo gezien van iedereen.