Gabriel kwam voor de eerste keer bij de U15 uit in de -50 kg. Zelf slechts 46,9 kg was hij de kleinste van de bende. Toch werd op de grond de maat genomen van de eerste tegenstander. De tweede kamp werd verloren. In de herkansing zat er muziek in maar het bleek een valse noot en dus geen medaille kans. Bij de U18 trad Armin aan bij de -66 kg. Eerste kamp werd gewonnen door Armin in de golden score. Tweede kamp werd verloren in de golden score. In de herkansing kon Arwin de ingezette trend niet ombuigen en verloor hij opnieuw. Maar shiai puntje bij. Tenslotte was het de beurt aan Umar Koloev in de -46 kg die in de eerste kamp uit kwam tegen een Nederlander waarvan hij verloor. Via de herkansingen vocht Umar met twee overwinningen zich weer naar de kleine finale. Daar verloor hij de kamp voor brons op basis van drie strafpunten wegens te weinig aanvallen. Werkpunt voor de volgende competitie is daarmee weer gekend. Op naar de volgende uitdaging!