Voor de tweede dag op rij in Zelzate voor de Golden cup. Tweede pakje friet binnen, langer mag het dus niet duren. Onze judoka’ moesten echter eerst nog presteren alvorens een frietje te steken. Deny won opnieuw al zijn kampen en een spannende finale en veroverde goud. Roman zat in een poule, won 1 kamp en verloor er 1 en behaald zilver. Rachid zat 100 gram boven zijn gewicht en vocht in de + 66 kg en niet zonder resultaat. Twee kampen werden gewonnen en brons was zijn beloning. Louis vocht in de – 60 kg, won zijn eerste kamp zeer mooi, verloor de tweede kamp maar kon in zijn gevecht voor de derde plaats niet het beslissende punt maken maar knap 5de.  In de – 66 kg twee van onze deelnemers. Borre moest eerst uitkomen en tot grote schaamte moet ik toegeven dat ik het niet door had dat Borre aan het kampen was. Shame on me en Borre verloor zijn kamp. Imam won in dezelffe reeks zijn eerste kamp, verloor de tweede en verloor dan opnieuw in de herkansingen. Tenslotte na vele uren wachten was het de beurt aan Seba, die met een linkse Harai goshi zijn eerste kamp in zijn nieuwe reeks, – 55 kg won. De tweede kamp werd verloren en ook de herkansingen konden niet meer baten. Maar toch knap gevochten.