Met 3 judoka’s voor JC Gent-Drongen in de voormiddag werd de spits afgebeten in Kruishoutem.  Aaron en Robbe wisten reeds wat ze mochten verwachten maar voor Lukas was het zijn eerste keer en zijn geduld werd aardig op de proef gesteld. Onze eerste judoka Robbe moest past om half 12 kampen en dat lange wachten liet zijn sporen na. Onze 2 ervaren judoka’s moesten toch even wakker geschud worden alvorens ze goed begonnen te vechten. Voor Aaron resulteerde dit echter niet in een gewonnen kamp. Robbe kon wel nog een overwinning uit de brand slepen.   Lukas was als laatste aan de beurt. Hij kon onmiddellijk een vuist vormen en won direct zijn eerste kamp. In de twee andere kampen moest Lukas nog het onderspit delven maar het smaakte duidelijk naar meer.

 In de namiddag waren onze wat meer ervaren judoka’s van de U13 aan de beurt. Volgens mij had iedereen goed geslapen en goed gegeten want man, kamp na kamp werd gewonnen. Elk van de judoka’s bezette de 1ste of 2de plaats. Laura, Nils en Felix waren eerst aan de beurt. Ze vochten alle3 samen op 3 verschillende matten dus hectisch. Laura wist 2 van de 3 kampen te winnen. Ook Felix won 2 van de 3 kampen nadat hij zich wist te herpakken na het verlies van zijn 1ste kamp.  Nils won al zijn kampen. Vervolgens waren Otto en Mohammed aan de beurt. Beide waren teleurgesteld door een verloren eerste kamp. Maar ze hadden de goede ingesteldheid en bleven gefocust  en wonnen elk de twee kampen erna. . Ibragim en Jim waren als laatste aan de beurt. Ibragim maakte indruk en won gemakkelijk al zijn kampen. Ook Jim vocht goed en won zijn eerste kamp. In zijn laatste kamp bood hij goed weerwerk maar wist jammer genoeg geen vuist te maken. 

Met tweemaal goud, vijfmaal zilver en driemaal brons leiden deze resultaten leden dan ook tot de eerste plaats in het ploegenklassement. Kaëll mag zich terecht een een tevreden coach voelen.