Twee deelnemers van JC Gent-Drongen: Deny als tweedejaars U15 en Otto op zijn maidentrip bij de U15. In de gewichtscategorie van Deny, -38kg, waren de 8 deelnemers verdeeld over 2 poules met kruis halve finales en finale. Deny deed wat we tegenwoordig van hem gewoon zijn, hij kwam zag en overwon (5 ippon zeges) en kon dus opnieuw een zegen bij zijn al goed gevuld palmares toevoegen. 

Voor Otto was het zijn allereerste deelnamen aan een U15 tornooi maar hij was allesbehalve onderaan de voedsel keten. Otto werd bij de – 46 kg eerste in zijn poule door 2 keer te winnen met goede drop seio nage’s (eindelijk mag hij ze uitvoeren) en met goed ashi waza werk. In de kwartfinale sukkelt Otto echter in een houdgreep en verloor hij de kamp van deze meer ervaren tegenstander. Maar de kop is eraf en dat smaakt naar meer. Dikke proficiat, mannen!!!!!