Drie Provinciale kampioenen, drie maal brons en een shiai puntje hier en daar bij een gesprokkeld. Super Mario zou het niet beter gedaan hebben op het Provinciaal Kampioenschap jeugd. En dus met vijf man en 1 vrouw op naar het Vlaams kampioenschap. Göran won goud bij de -34 kg door drie kampen te winnen in zijn poule. Deny deed wat een gedoodverfde favoriet moet doen en behaalde eveneens goud. Laura was in haar reeks de enige en was dus onmiddellijk geplaatst voor het VK. Otto en Mohammed verloren elk 1 kamp, wonnen er ook één maar konden geen podium behalen. Ibragim verloor de eerste kamp maar knokte zich terug en behaalde brons. Bij de U18 heeft Kiran gestunt door zijn laatste shiai punt te maken (zwarte gordel here I come) maar vooral door het brons te veroveren te nadele van Matt (die ook 1 shiai punt) erbij heeft. Seba en Louis konden elk 1 kamp winnen en een shiai punt bij tekenen (voor Panda zijn eerste). Arman kwam uit tegen een zeer sterke tegenstander (Elias S.), kreeg herkansingen maar kon geen punten maken. Lukas verloor de eerste kamp met armklem van Isaac maar won zijn eerste herkansing. De derde kamp was een nagelbijter, inclusief golden score, waar hij jammer genoeg uiteindelijk moest plooien. Bij de U21 was het tenslotte de beurt aan Ibragim die met 3 gewonnen kampen en 1 verliesbeurt zich het brons kon toe-eigenen. Als coach kan ik enkel maar trots zijn op deze prestaties. Minder trots ben ik echter op het feit dat ik Borre blijkbaar niet had ingeschreven en daardoor niet mocht meedoen. Ik kan enkel maar een grote mea culpa slaan Borre en hoop deze fout niet meer te maken in de toekomst. Mijn welgemeende excuses hiervoor.