Geen rust dit weekend die ditmaal naar Izegem mocht vertrekken om onze drie deelnemers Matteo, Oscar en Gabriel aan te moedigen. Jonas en Abdul-Malik waren respectievelijk ziek en gekwetst. Met een deelnemersveld uit Nederland en Engeland was er extra internationale ervaring op te doen. Opnieuw was de formule het Braziliaans systeem waarbij ieder in een poule vecht en waarna de twee besten doorgaan naar de afvallingsboom. Zowel Gabriel en Matteo konden 1 kamp winnen van hun 3 kampen. Maar niet bij de eerste 2 dus niet uit de poules geraakt. Oscar won twee kampen van zijn poule. En verloor er ook twee met een kleine kwetsuur aan borstbeen en rechterschouder. Met 4 judoka’s kwam Oscar uit de poules. De eerste kamp was tegen de latere winnaar. Oscar verloor maar er zat zeker meer in. Maar met brons naar huis gaan op dit tornooi is al presentatie op zich. Maar ook voor Matteo en Gabriel mooi gevochten.