Onze club deel nam vandaag deel aan een evenement dat nu al de geschiedenisboeken ingaat – een masterclass met niemand minder dan de Olympische kampioen en drievoudig wereldkampioen, Sensei Kosei Inoue, in Lommel. En jongens, wat een ervaring was dat!

Laten we eerlijk zijn, we waren er niet alleen om te leren, maar ook om te zien of de Sensei echt zo onbeweeglijk is als ze zeggen wanneer hij zijn judogi aantrekt. Spoiler alert: hij is het. Het is alsof hij en zijn judogi één worden – judo goals, iemand?

Onze club was daar niet alleen goed vertegenwoordigd; we waren er met vlag en wimpel. We hebben niet alleen nieuwe technieken geleerd, maar ook oude vrienden ontmoet en misschien een paar judo-selfies genomen (want als je geen selfie hebt met Sensei Inoue, was je er dan wel echt?).

Dit unieke evenement was een herinnering aan waarom we van judo houden – niet alleen voor de worpen en grepen, maar voor de spirit, de gemeenschap en de kans om te leren van de allerbesten. En natuurlijk voor de gelegenheid om onze Sensei Inoue-impressies te oefenen.

Een enorme dank aan iedereen die deelnam en ons liet zien dat, hoewel we misschien niet allemaal Olympische kampioenen zijn, we zeker weten hoe we een judo gi met trots dragen. Tot de volgende masterclass – blijf werpen, blijf leren, en wie weet, misschien wordt de volgende selfie wel met jou genomen als de judo-ster die je bent bestemd om te zijn!

#JudoMetInoue #ClubTrots #JudoGoals #SenseiSelfies